Welkom!

Hoe zorgen wij er samen voor dat het ook in de toekomst prettig wonen, werken en recreëren is in de gemeente Rheden? Wat zijn de kansen? En hoe kunnen wij inspelen op nieuwe ontwikkelingen?

Onder de noemer ‘mijn dorp van morgen’ werkt de gemeente aan nieuwe structuurvisies voor de zeven dorpen en het buitengebied. In de visies staat hoe deze gebieden er in 2030 uitzien en hoe wij dat samen kunnen bereiken.

Wilt u meedenken en meedoen? Dat kan! Via deze website houden wij u op de hoogte van de voortgang en alle activiteiten en bijeenkomsten in het project.

 

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"25","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"86745"},"layout":{"template":"carousel","showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}